torsdag 12 mars 2015

Göra egen skärmvägg

Skärmväggar skall vara lätta och enkla att flytta runt, men samtidigt ge skydd för insyn. Du gör dina egna skärmväggar snabbt och lätt helt själv. Här är bara några av de fina gör det själv-projekt vi fått inskickade till oss. Jag byggde efter egen design en lekstuga där cirka av materialet. Denna skärmvägg i shabby chic-stil gjorde jag själv i somras, men det var lite mer arbete än jag.


Tidigare inlägg Gör din egen anteckningsbok i vintagestil.

Gör en skärmvägg eller sänggavel av sadelgjord. Klicka på Bädda in för att visa en artikel på din egen hemsida eller blogg. Om du vill designa en skärmvägg själv kan du köpa en avskalad variant som du. Här har vi tagit tre IVAR gavlar i obehandlat massivt trä och byggt en egen rumsavdelare för en mycket liten peng! Bor man trångt kan det kännas skönt för gästerna att få en egen liten.


Gör likadant med (C) delarna längst ner på (A), men eftersom de är 200 . Det kan bli lite torrt om planket står soligt. Ett droppbevattningssystem löser det problemet. Grönskan och djupet gör att vind silas effektivt.

Njut av solen i skydd från vinden med denna skärmvägg på hjul. Jag tänkte att man kunde göra två tunnare ramar för varje vägg och klämma fast madrassen mellan. Sen går det ju att göra en lösning i trä rätt enkelt.


Bygg din egen gitarr tillsammans med Furch. Gör det själv instruktioner och byggtips när du ska bygga och renovera om i din bostad. Bygg en egen sandlåda till barnens lekplats. Oavsett om det finns en . Vägg, skärmvägg eller gardin. Att göra en ny vägg för att göra nya rum är väl att återgå till utgångsversionen men om.


Rumsavdelare skärmvägg , vikvägg. Här hittar du våra bästa gör det självtips om hur du bygger en snygg spaljé. Vår egen snickare Ohlis berättar här hur du gör. En klassisk skärmvägg kanske verkar lite passé, men de har börjat få . För att maxa fixarglädjen hittar du här även inspirerande gör -det-själv projekt i mindre skala. Instruktion och inspiration till dig som vill bygga en egen altan.


Hitta en privat vrå där du mår bra. I din meditationsvrå ska du känna dig trygg och kunna meditera ostört. Varför inte ställa upp en skärmvägg.


Planerna till vår nya lägenhet var att göra ett soffbord av lastpallar och skruva på hjul i riktig.

Gör -det-själv: En praktisk skärmvägg. Någon som vet var man kan köpa skärmvägg billigt? Perforerad masonit och sätt gångjärn i mellan, klä .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg