torsdag 26 mars 2015

Vävd matta bomull

Garnmatta vävd i Finland. Mattan är tillverkad i en hög bomulls kvalité. Skön och mjuk matta som passar till alla rum. Köp din nya matta i vår webbutik idag.


Bomullsmatta vävd i 1 återvunnen bomull från fabriken i Horred.

En vackert vävd matta gjord av bomullsgarn. Melina är en svensktillverkad matta i 1 bomull. En matta kan användas på lika många sätt som det finns varianter. Särö är mycket lättplacerad.


Himla har både ullmattor. Tät och tunt vävd bomullsmatta i färgen Optical White. Fin bomullsmåtta i vävd kvalitet.


Tyget är fint utan fläckar, ser lite skrynklig ut på bilderna men detta är endast pga den har legat ihopvikt ett tag.

Tyget är vitt utan fläckar men lite nött på vissa ställen, se bilder. Detta påverkar dock inte utseendet märkbart . Shoppa mattor hos Ellos till bra priser. Välj bland hundratals olika mattor i härliga färger, material och modeller. Handla din matta enkelt och säkert online hos . Finns i flera storlekar och färger.


En ny underbart fin vävd matta i lite grövre bomull. Ytan är strukturerad och känns skön under fötterna. Den stora bilden visar hela mattan.


Matta som är vävd för hand i bomull. Det grafiska randiga mönstret på diagonalen har oregelbundna linjer som ger ett vilsamt uttryck. Stilren vävd matta i blandad ull och bomull från Linie Design som passar i de flesta miljöer. Vävd matta i bomull med ränder och mönsterdetaljer. En matta som ger ditt hem ett personligt och ombonat intryck.


Passar lika bra att inreda . Vävd bomullsmatta med fransar, offwhite 1 bomull Tvättas i 30.

Handtryckt mönster gör att varje matta blir unik. Varje tryck kan variera .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg