fredag 20 mars 2015

Stenullsisolering brand

Stenullsisolering har väldigt goda egenskaper för värme- och brandisolering. Paroc Brandskyddsdrev FPY Brandskyddsremsan PAROC FPY är av obrännbar stenullsisolering och används som brandskyddstätning runt dörrar, fönster . Till följd av ökade krav på energieffektivitet i byggnader och installationer, kommer isolering att spela en allt viktigare roll. Tjocka lager med brännbar isolering . Stenull framställs av sten, som varken brinner eller antänds.

Tvärtom skyddar materialet mot brand. Den som uppfyller de högsta kraven vad gäller brand , fukt, ljud och värme. Och som inte innehåller någon tillsatt formaldehyd i . ROCKWOOL stenullsisolering har utmärkta isoleringsegenskaper på grund av de.


Isolering av vägg ger skydd mot brand och ljud men framförallt håller den värmen. Fibern förorsakar damm vid till exempel isolering av en byggnad och försiktighet bör vidtagas för att undvika . Här hittar du stenull för att brand - och värmeisolera ditt hems väggar och ventilationskanaler. Hos oss hittar du ett stort sortiment av isolerande stenull till ditt .

Brand - och ljudtätning är en stor del av vår verksamhet. I respektive EI står för att konstruktionen skall motstå brand 30. Huvudsakligt användingsområde värme-, brand - och ljudisolering. Isoroc stenullsisolering består i huvudsak av typen syntetiska, oorganiska glasartade fibrer . En konstruktions förmåga att motstå brand är en kombination av beståndsdelarnas gemensamma funktion. Isolering Brand - arbetsmiljöutvärderingar, automation, blästringsarbeten,.


Paroc AB Paroc Group är en internationell tillverkare av stenullsisolering. Vid brand utsätts en stålkonstruktion för termisk påverkan med resultat att. Brandskyddsskiva av obrännbar stenullsisolering som används som brandskydd i. Swedish term or phrase: drevning med stenullsisolering. Mellan karm och vägg utfördes. Detta är nàgor man gör vid ett brand test av en dörr.


Stålpelare kan i många fall byggas in i fasad- väggar och innerväggar. På detta sätt kan kostnaden för brandskydd av en stålstomme. Typgodkänt brand - och brandgasspjäll för sektionering i. Inga ytterligare åtgärder mot spridning av brand eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg