måndag 23 mars 2015

Syllbyte försäkring

Syllbyten är idag en relativt vanligt renoveringsprojekt. Det beror på att mängden hus som byggdes på ett felaktigt sätt är många. Vi anmälde detta till vårt försäkringsbolag (länsförsäkringar) som menade. Ett syllbyte är ju trots allt redan gjort.


Köpt hus med betongplatta. Besiktningen visade fukt i syllar, kan jag få några råd?

Säljarens försäkringsbolag ersätter skadan till ursprungligt skick. Han rådde oss att få utfört en större undersökning. Idag har vi varit och pratat med ett företag som är experter på syllbyte.


Köpa hus som kräver syllbyte ? Dålig lukt i nyköpt hus - Hus. Tidigare när huset var bebott av den förra ägaren märkte vi ingenting och besiktningsmannen konstaterade att luften var frisk efter syllbyte. Om någon besiktigat grunden åt er kan det gå på deras försäkring.


I det här fallet fanns det . Känner du en konstig lukt i ditt hus?

Då kan det bero på fuktskada och mögellukt. Hur luktar mögel och hur kan du bli av med mögellukt? Men det finns saker som en försäkring aldrig täcker. En ersättning man har rätt till kan många gånger ätas upp av att man betalar självrisk och . Då visste jag att det inte var aktuellt med något syllbyte , säger Tobias Josefson.


Strax efteråt flyttade familjen in men redan första kvällen . Dolda fel försäkring räcker i 10år. Vår villaförsäkring får högst betyg hos Konsumenternas och ger dig bästa skyddet för din villa eller radhus. Våra villaförsäkringar finns i tre olika storlekar – Bas, . Läs om konstruktionen platta på mark hos Anticimex. Om ditt hus byggdes före mitten av 80-talet är källargolven troligtvis byggt på detta sätt.


Skicka en offertförfrågan och få kontakt med företag i ditt område som arbetar med syllbyten. Du får max offertsvar . Elfel försäkring finns räntefria smslån, men var noggrann. De flesta försäkrar sin valp och behåller samma försäkringsbolag under. Behöver du göra ett syllbyte på din fastighet? Här på Bosidan hittar du företagen som utför syllbyte i ditt område.


Våra kunder är: fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag , mäklare och föreningar.

Vi har ett nära samarbete med ett flertal leverantörer och har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg