fredag 27 mars 2015

Tyg till bilinredning

Bilinredning består ofta av material såsom skinn, vinyl, plast och tyg. När inredningen skadas eller slits är ColorGlo ett prisvärt, hållbart och miljövänligt alternativ . BSglasfiber svart tyg. BSfällbar svart tyg (grå söm).


Imola är ett läder särskilt utvecklat för bilinredning.

Huden kännetecknas av extrem hållbarhet. Både vad gäller slitstyrka såväl som vädermässiga förändringar . Ohlssons Tyger - Fest och Modetyger - Krossad plysch ÖPPETTIDER. Hoppas på att det sträcker sig när man suttit på . Vi på ColorGlo är specialister på restaurering, reparation, färgning och rengöring av skinn, plast, tyg , vinyl och andra inredningsmaterial. Ett skönt material att arbeta med och resultate var gott.


All typ av bilinredning kan repareras av ColorGlo specialister.

Skinn, vinyl, plast och tyg är exempel på material som restaureras eller repareras . Gör så exacta delar av den som jag bara kan och sedan syr ihop fast med annat tyg , är det jätte svårt ? Jag försöker alltså inte kopiera R-Sports . Tvåfärgad inredning med röd dekorsöm. Vi både nytillverkar och reparerar bilinredning beroende på kundens egna önskemål och. Klädselmaterial konstläder för omklädning av möbler, barstolar, bilinredning , moppesadlar, mc- sadlar, båtdynor m m. Kallas även galon eller . Läder, vinyl, plast och tyg - all inredning som är av dessa material går att reparera och restaurera. Vi arbetar med de skiftande material såsom läder,konstläder och tyg.


Vi har grossistverksamhet och lagerför ett stort antal cabrioleter samt tyger och. I vår nätbutik hittar du allt som behövs till din bilinredning och cabriolet. Byter färg på bilens plastytor.


Till innertak, väggar, speglar, instrumentbrädor, dörrsidor och bilklädslar. Fungerar även bra på datorer, surfbrädor, skateboard och . Det är ingen bilinredning etc så behöver inte va ngt jätte finnish. Bara de tål att tvättas nånn gång.

Tyget är typ som en stickad bommulsmössa . Vård till bilinredning - Rätt skötsel av bilens insida slutar inte med ett besök på. Vi kan t ex skräddarsy din inredning i skinn, tyg eller vinylmaterial. Du kan också köpa serieproducerade bilklädslar från bl. Omklädsel av säten i skinn, tyg eller vinyl. Jag klär om era gamla säten i såväl läder som tyg och olika stoppning enligt ert.


Exempel på en bilinredning som jag renoverat så att du själv kan se hur . Vi hjälper dig med val av tyg och färg. Vi ger dig tips och råd om vad som kan passa just dig. Kontakta oss gärna så kikar vi på vad vi kan göra för dina möbler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg