torsdag 19 mars 2015

Stoventec skiva

Putsbärarskiva av glasgranulat. Bakom skivan finns en ventilerad spalt in till stom- men. Byt från enstegstätad till tvåstegsventilerad putsfasad med FKK Entreprenad. Monteras ≥ mm från skivkant. Huvudet på infästningen i plan med skivan.


StoVentec fasadsystem, ventilerat från Sto Scandinavia AB.

Skiva för brandskydd av bärande stålkonstruktioner. Varan klarar BASTA-systemets högt. Ekonomiska aspekter är inte oviktiga. Vilken skiva för att putsa på träregelvägg inomhus? Jag skulle dock välja någon . Danogips, Blucla Ventec) och puts?


Aquapanel, och ett ytskikt av puts. Ventilerad fasad med puts på skiva Problemen med puts direkt på värmeisolering har knappast gått någon förbi och många åsikter har under .

Styv isolering av cellplast eller mineralull som fästs mot skiva (3). Ventecskiva Ventecskiva V Sockel Sockel Sockelutformning Sockelanslutning Info För runda fasader används Sto Sockellist. Vi har tagit fram ett nytt unikt fasadsystem där isoleringen består av en dränerande skiva , genom vilken eventuell inläckande fukt leds ut. För att undvika att skivorna blir sneda ska skruvningen börja i ett skivhörn eller i mitten på en skiva.


StoInnoDrain och fasadisolersystemet. EQUITONE Tectiva Ivarsson Sverige. Detta system består av en putsad utvändig skiva , luftspalt och ett isolerande vindskydd. Enkel hantering, kapning av Ventec- skivorna. Systemet innehåller bl a den putsbärande skivan.


Det kan monteras på ett bärverk . Sastamalalaiskuskin vappuajelu keskeytyi, menetti korttinsa poliisille. Studio är aktuella med ett bord med skiva av terrazzo för Fogia. OSB- skiva som ger en stabil och bra konstruktion.


Isolerad betongplatta på mark. Träpanel entrésida putsad fasad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg