onsdag 18 mars 2015

Asfaltera uppfart själv

Läs hur du gör själv gör underarbetet innan ni asfalterar uppfarten och spara tusenlappar! Hej vi ska nu på fredag få vår uppfart asfalterad av känd företag. Vad ska man ha för uppfart ? Asfaltera en garageuppfart ? Vill du asfaltera själv , kanske lägga asfalt på din garageuppfart ? Förarbetet av marken är mycket viktigt för en lyckad asfalt.

Det finns många typer av ytskikt man kan ha till garageuppfarten – asfalt , betong,. Efter att grundarbetet är gjort kan husägaren själv lägga marksten om det . Villalivet skriver om att asfaltera uppfart ! Behöver du få din garageuppfart asfalterad eller vill du få ett pris på vad asfaltering av din uppfart kan kosta? Vi utför all typ av asfaltering för företag, vägföreningar och privatpersoner.


Kontakta oss så kommer vi ut och ger råd och kostnadsförslag för asfaltering av . Vi måste bredda vår uppfart så att vi får rum med två bilar, vad kostar det. Hmmm, nu fnissar jag för mig själv.

Om du ska låta asfaltera din garageuppfart i Stockholm så kommer följande. Betongen klarar detta antingen om du blandar själv eller typ grovbetong. Varför jag undrar är att jag har tänkt asfaltera uppfarten hemma,. Lättast är nog att ringa någon som lägger asfalt och sen begära en offert.


Vi ytbelägger allt från mindre infarter och gårdar till större landsvägar. Vi ger gärna tips och råd till dig som vill göra underarbetet själv , men hjälper även . Rätt val av markunderlag kan underlätta skottning. Grus hamnar lätt i gräsmattan när man skottar. Du kanske själv har blivit intresserad av att asfaltera din uppfart , parkering eller . Vi hjälper dig att lägga din nya uppfart. Laga asfalt själv , reparera hål i asfalt.


Mindre lagningar av befintlig asfalt kan man göra själv. Utför du arbetet själv kostar det givetvis inget med plattläggning, mer än din tid. Jag har fått information om att de nyligen beställt asfalt i Stockholm och det tyder på.


Björn-Inge Björnberg, som själv för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg