onsdag 25 mars 2015

Solosåg säljes

Logosol har produkter för småskalig träförädling. Från oss köper man sågverk, bandsåg, hyvel, ramsåg och paketkap direkt från tillverkaren. Säljes av: Andersson april 16:47. Hejsan har nu kommit igång att såga med mitt solosåg och har en fundering.


Jag har varit väldigt noggrann när jag ställt in sågverket men det . Hos Stenkulla Lanthandel hittar du allt inom småskalig träförädling, Återförsäljare av Logosols högklassiga produkter.

Sågverk säljes och köpes. Jag är på väg o beställa ett mindre sågverk för diverse sågning på en gård. Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning: Bandsågverk Fraktfritt timmar sedan - Blocket. Motorsågen heter Stihl 0AV och är bensindriven. Själva sågbordet är i aluminium och flyttas relativt . Kanske beror det på banden.


Finns i Mullbacken kontakta Sven-Erik Elveback vid frågor. SÄLJES - Västerbottensgård - Märkt och nedmonterad by Victor Wed 30.

Söker även Solohyvel SH2. Jag sågar inte så mycket och är relativt nöjd med den. Solosåg - LOGOSOL, Radera annons. Nog skulle det gå att göra förbättringar på den.


Saknar du något företag, någon produkt eller någon tabell? I små bunt nytt och äldre. Vi är tacksamma för alla tips och idéer. Sveriges största sökmotor för skogsmaskinannonser med alla . Vi sökte och sökte men hittade inget.


Som sagt, mindre sågverk, dom finns men är lite dåliga på marknadsföring. SOLOSÅG SÄLJES , MSTIHL. Vibrerande solosåg innlegg 1. Pälsjacka, brun kanin, stl 4 som ny 500:-.


Fick fina pärlor på Pärlcafeet i lördags av Marika - solo såg de inte så mycket . Mats konstaterade att det fanns annat och modernare. Skopor, pallgafflar och kranbommar säljes till fördelaktiga priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg