fredag 13 mars 2015

Laga betonggolv i källare

Skulle vilja måla eller på något sätt behandla golvet i källaren. Det finns även en spricka i betongen som jag skulle vilja laga om det går. För den med betonggolv inomhus, exempelvis i källaren eller i ett garage,. Därefter blandar du ditt cement- eller putsbruk och börjar laga.


Annars är det ingen mening med att laga skadorna med ny puts och färg. Men det går att renovera en sliten och förfallen källare så att den ser .

Laga hål och bygga fall! Hagmans har produkter för lagning av betonggolv. Allt ifrån mindre hål och sprickor till större hål samt bygga fall. Lagningen blir till och . Reparation källare - start Reparation av golv, dörrar, bära avlopp, utjämning väggar.


I denna gör-det-själv film om att måla tidigare målade betonggolv får du några goda råd om hur du lyckas på. Denna typ av skada är perfekt att själv laga. Först och främst måste du tänka på säkerheten. Betong kan smula i små bitar som skär i ögonen .

Med ARDEX A kan du laga stora och små skador på ditt betonggolv. Spricker inte färgen, om man försöker måla på det? Ja, vad är egentligen den den bästa åtgärden för det uppspruckna betonggolv , som bara . Sprickorna kan du spackla igen och eventuellt injektera, men detta hindrar inte fukt och troligen inte heller inte vatten att komma in i källaren. Det går åt liter bruk per m².


Här hittar du bra tips om du får problem med fukt i källaren med mögel,. Eftersom vatten sväller vid kyla orsakar hög fuktighet och låga temperaturer så kallad. En vanlig skada på gamla betonggolv är den man kallar potthål, dvs . NATURLIG FUKT tillförs källare i äldre bebyggelse på flera sätt. Med vår inredningsbetong kan du enkelt lägga betonggolv hemma utan tidigare. Den låga bygghöjden på mm gör det enkelt att installera den även vid.


Tätskikt ihop med massiva konstruktioner är alltid att föredra i en källare. Nedan listar vi de vanligaste förekommande lösningarna med lite . Ur varsamhetssynpunkt men också estetiskt sett är det bäst att laga med likartad betong som den ursprungliga. Gjuta, laga , måla, isolera, behandla och slipa betonggolv till garage, källare och badrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg