fredag 13 mars 2015

Pillerburk nyckelring

Praktisk pillerburk för att ha din nyckelknippa för det där pillret man alltid . Minimal burk i aluminium för förvaring av piller, sedlar med mera. Diameter mm, längd: mm (exkl nyckelringen). Snygg o smidig burk i metall som du enkelt kan fästas i en nyckelknippa.


NYCKELRING ST PILLBOX- AKUT-MEDICIN- PILLERBURK SVART. Nyckelring med liten pillerburk av aluminium.

Smart pillerburk som du kan bära på nyckelknippen. Märkning sker med lasergravyr. Luft-och vattentät pillerburk i rostfritt stål. Fäst den i nyckelknippan så finns alltid till hands när du behöver din medicin.


Finns i två olika storlekar. Shoppa Pillerburk Nödfall och överlevnad online, kolla igenom vårt utbud av Pillerburk Nödfall och överlevnad på Miniinthebox. Auktion - dagar kvar, 3kr.


Här finns hjälpmedel för att förenkla dosering av läkemedel. Mintasken innehåller sockerfria pastiller med pepparmintsmak .

Beställ allt inom Hemaccessoarer m. Beskrivning av Piller - medicin - tablettburk - nyckelring. Pillerburk med nyckelring Vattentät burk att förvara till ex medicin, vitaminer. Förra söndagen var mamma, JK och mormor hemma hos mig och fikade. Tupperware nyckelring med . Sofia har namnsdag den maj.


Här kan du få tips på enkla namnsdagspresenter. Denna pillerburk är tillverkad av aluminium och hänger på en nyckelring. Ett riktigt smidigt sätt att bära med sig nödvändiga mediciner eller värktabletter för . Fin och tålig pillerburk med två fack och spegel i locket. Royal Foreign Affair Cosmetics Sminkväska.


Perfekt att ha med på nyckelknippan i reserv. Jämför pris och köp TUPPERWARE! Enkel och snabb prisjämförelse. Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil.


Dan och binder snabbt ihop en nyckelring. En pillerburk med lugnande medicin kan kosta nästan lika mycket, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg