måndag 30 mars 2015

Tätningslist

Tål extrema väderförhållanden. Alla sorters tätningslister för fönster och dörrar! Vi är specialister på tätningslist och har de produkter som krävs för effektiv tätning! Kontakta oss gärna om du inte.


Av EPDM-cellgummi med slutna celler.

God åldringsbeständighet. Med dubbelhäftande tejp. Speciellt under den kalla årstiden ell. Om du är i behov av ljuddämpning kan tätningslister vara ett enkelt sätt att ljudisolera på om man placerar tätningslisterna på rätt sätt.


Slitstark självhäftande. Tätningslist 3M P-Profil. Det gäller att göra rätt för att tätning av fönster ska vara så effektiv som möjligt och inte ge till exempel röta.

Här går vi igenom hur du ska göra. Du kan hitta allt du behöver hos Beijer där du enkelt kan handla online. En tätningslist som inte sluter tätt är ganska värdelös. Därför kan det vara en bra idé att kontrollera dina tätningslister med jämna mellanrum och byta ut slitna . Små öppningar och sprickor kan vara tillräckligt för att sänka komforten i ditt hem rejält.


Drag för in kylan och får värmekostnaderna att . I vårt sortiment av tätningslister hittar du självhäftande och lister i silikon på rulle i olika färger och tjocklekar. Gummilister och tätningslister för tätning av fönster, dörrar för att hålla ute kyla, buller och smuts. Beställ gummilister av hög kvalitet från Kuntze! Vi har tätninglister i många olika kvalitéer, gummityper och former.


Just nu har vi flera tusen meter tätningslister i NR, SBR, EPDM, NBR och silikon. Gysinges egen tätningslist har ingen syntetinblandning, utan är helt av ull. Ull är, till skillnad från andra textilfibrer, ett elastiskt material som sväller.


Lätta att montera och lång livslängd. Att täta fönsterbågar med.

Säljs även som metervara. MONTERINGSANVISNING TÄTNINGSLIST. Kontrollera först vilken ljudklass dörren har. Montera sedan listerna enligt figurerna.


Tryck hårt utmed hela listens . Räfflad list med slutna celler för låg vattenabsorption. Används som tätning, dämpning och skydd av luckor, plåtskåp m. Mycket god ålders- och . Hos Harald Nyborg hittar ni Fogband och tätningslister till billiga priser. Hitta och få information om tätningslist i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Finns ju silikon, termoplast och EPDM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg